woensdag 20 november 2019

Terug van weggeweest

Wat is een huis vol kleur als het gezin uit elkaar valt? Het was voor mij een donkere periode met weinig kleur. Tenminste, zo leek het. Nu, achteraf, heeft mijn huisje nog zeker kleur, heel veel kleur. Met ons drietjes ons eigen huisje vol kleur.

Ik ben dankbaar voor dat wat mijn leven verrijkt; 2 prachtige kinderen, goed contact met de vader van de kinderen, 2 katten die nogal bijzonder zijn (ik hou het graag positief 😉), mijn lieve vriendinnen, vader en zijn vriendin en ook nog eens een topbaan als juf.
En dat geluk realiseer ik me, iedere dag weer. Ik begin zo langzaamaan weer mezelf te worden. Ik ben er nog niet, maar wel een heel eind op weg.

Ik ga de draad weer voorzichtig oppakken. Letterlijk en figuurlijk. Ik was alweer begonnen met het delen van mijn verhaal op instagram (https://www.instagram.com/huisvolkleur/). En bij deze een kleine update op het blog.De verhalen rondom deze frutsels zijn te lezen op mijn instagram account.

3 opmerkingen:

jeanet zei

Hoi!
Blij dat je er weer bent!
Je maakt nog steeds fantastische dingen.
Met zoveel kleur en liefde.
Ik vind het erg om te horen dat je door zo'n moeilijke tijd hebt moeten gaan.
Jezelf hervinden gaat je lukken.
Let maar op!
Hart onder de riem groetjes van een vilt fan
Smoek

snoeza zei

Oooo, wat leuk om te horen! Ik was destijds een grote fan van je prachtige pakketjes. Ik heb me altijd afgevraagd waarom het ineens stil werd. Wat fijn om te horen dat het goed met je gaat en dat HUIS VOL KLEUR weer gaat groeien. Zoveel talent....ik kijk er naar uit. groet, Judith

NdakJoleh zei

hy

Een reactie posten