maandag 7 september 2015

Een nieuw hartje en een nieuw kaartje


Herfst, herfst wat heb je te koop...
In ieder geval weer heel veel blaadjes waar de kinderen lekker doorheen kunnen rollen, kriebelbeestjes zoeken onder grote stenen en poppetjes maken van de kastanjes!

En bramen zoeken.... Maar dat is iets waar ik nog steeds enthousiast over ben, maar de kids beduidend minder. Dit omdat ze bramen niet lekker vinden en omdat die enge kriebelbeestje ook in de bramenstruiken zitten! Dus deze herfst ben ik waarschijnlijk de enige die rondloopt met paarse vingers :-)

Het is weer tijd voor een nieuw hartje met een nieuw kaartje. Een sfeervolle kaart met konijntjes, bramen, paddenstoeltjes, egeltje en een kleine muis. En daarbij natuurlijk een mooi herfsthartje....


Nog even en ik kan ons huisje weer omtoveren naar een gezellig herfstsfeertje. Ik heb al een herfstslinger gehaakt. En daar ben ik best trots op, deze slinger is namelijk een ontwerp van een hele lieve vriendin van me (atelier Spring). Haar ontwerpen zijn lekker snel te maken en daarnaast zijn de patronen goed leesbaar en duidelijk,.... :-)
1 opmerking:

Annette zei

Het hartje is zo als altid een uniek ontwerp van jou en echt prachtig.. ik vind het zo mooi.!!
Echt herfst!!!
Echt geweldig, elke detail is er wel te vinden!!
Ik vind het altijd heerlijk om spullen te verzamelen!!
In de lente en zomer gaan we nooit zo veel naar het bos, maar in de herfst wel.. zo gek.. hihihi.
Je slinger is geweldig..
Ik volg atelier Spring ook graag, ze heeft leuke ontwerpen!!
ga zo door... je grote fan hier zier graag wat je allmaal ontwerp.. ik moest eerst het andere herfst hart nog maar eens maken.. hihihi

Een reactie posten