vrijdag 17 april 2015

Moederdaghart en Moederdagkaartje

Zondag 10 mei is het moederdag. De dag dat ik verwend word door Thijs en Sophie. Hopelijk met een mooie tekening en heerlijk ontbijtje. Vorig jaar heb ik mogen genieten van brood met cervelaat en daaroverheen hagelslag, jaja.....;-)

De ochtend is voor ons gezinnetje en s'middags gaan we op bezoek bij onze moeders. Dit jaar heb ik iets speciaals gemaakt voor moederdag. Een hartje met een bijpassend kaartje, een heus moederdagkaartje. Dit is mijn eerste aquarel die uitgebracht wordt in de vorm van een ansichtkaart. En wat ik daarnaast ook heel bijzonder vind, is dat ik deze samen heb gemaakt met mijn lieve collega en kleuterjuf Jos Groen.


Het gedichtje is niet alleen geschreven voor Moederdag, maar het kan natuurlijk ook voor een jarige moeder.
Daarnaast is het een kaart die je kan sturen om iemand een hart onder de riem te steken. Iemand die zijn of haar moeder heeft verloren.
De bloemetjes en het vlindertje op het hartje hebben weer een zogenaamde 3D uitstraling. Waardoor bijna een echt boeketje is :-)


Het mooie kaartje zit in het pakket van het Moederdaghart maar is daarnaast ook los te bestellen bij atelier Niels Holgersson.


4 opmerkingen:

Keet & Co zei

Erg mooi Kristel!

Wendy's Mhaaksels zei

Heel mooi!
Groetjes, Wendy

blauwruitje zei

prachtig!

Annette zei

Prachtig werkelijk waar..
Ik denk dat ik maar snel mijn werkjes moet gaan maken..
Wauw deze vind ik zo leuk.. zou hem heerlijk voor mezelf maken!!

Een reactie posten