zaterdag 1 november 2014

Sinterklaas, Piet en Americo vingerpopjes


Een nieuw ontwerp uitbrengen is altijd een hele klus. Er komt werkelijk van alles bij kijken. En soms heb je een gouden moment te pakken tijdens de voorbereidingen. Deze keer was dat momentje onze dochter Sophie, die mocht namelijk model staan voor de foto met de vingerpopjes.

Zoals de trouwe lezers van dit blog weten is Sophie een heus paardrij-meisje. Ze kon het niet laten om tijdens de fotoschoot Americo's manen de kammen. Ze is zo blij met de vingerpopjes! En als maakster heb je dan echt een geluksmomentje...


Daarnaast was het werken aan de vingerpopjes heerlijk om te doen. De sinterklaasmuziek gaf een echt gezellig sfeertje. De kids zongen op de achtergrond mee en hun mama zo nu en dan ook ;-) De verschillende vingerpopjes heb ik geplaatst op een leuk plankje van de Noest.


Een Sinterklaas met een echte wollen baard, een mantel die is afgewerkt met gouddraad en een prachtige goudkleurige staf.En natuurlijk Americo.... De trouwe viervoeter van Sinterklaas. Die mag natuurlijk niet ontbreken!


Dit pakket zal voor het eerst live te bezichtigen zijn en exclusief verkocht worden in de stand van atelier Niels Holgersson op de KreaDoe. Daarna zal het pakket uiteraard te koop zijn in de webwinkel van Niels.

Voor de mensen die naar de KreaDoe gaan, wens ik een hele fijne dag toe!

1 opmerking:

Annette zei

gggggrrrrrr... net een hele reactie getypt op mijn telefoon, bij het inloggen.. WEG :(
Nieuwe poging!!!
Ow je kan me niet blijer maken. Ik was toevallig vorige week allemaal vilten vinger popjes aan het pinnen, met het idee dat me dat wel leukleek om te gaanmaken voor de kids.. Dan komen deze voor deze GROOOOOOOT Sinterklaas fan echt van pas..
Ik ga naar de kreadoe, en ik ga ze halen!!!
Wat zijn ze geweldig!!
En wat heerlijkdie zwarte piet, want voor mij blijft hij ook altijd ZWART!!
Ik kan niet wachten om mijn Sinterklaas knutsels weer neer te zetten, en deze zijn dara straks onderdeel van.
Kristel wat heb je ze weer prachtig ontworpen!! Ik kan niet wachten om ze te maken!!
Echt super mooi gedaan!!
Wat ga je veel kinderen door heel Nederland blij maken, als de mams deze gaan maken.
Echt super gedaan!!
Ik kan niet wachten..
heb al 4 maanden een vilt dip.. hij is ineens over, heb zin om vanmiddag te beginnen!!!

Een reactie posten