zaterdag 21 september 2013

Herfsthart hert

Na een paar hele warme dagen begin september waren we best blij met koelere, meer herfstachtige dagen.

Op zo'n dag zijn we met de kids naar de kinderboerderij geweest in een bosrijke omgeving.  Het is daar zo leuk, er is een speeltuin en een soort van knuffelschuur met cavia's en konijnen. Maar ook een heus dierenparkje. En daar, tussen de bomen, zagen we een groep prachtige damherten. Vol bewondering hebben we ze bekeken. Er hing nog wat mist tussen de bomen en het rook er echt naar herfst....Heerlijk.

Hierdoor kreeg ik weer zo'n zin in de herfst! Het beeld van de damherten was voor mij weer een grote inspiratie om dit hart te maken.  En vandaag, de eerste dag van de herfst, laat ik het hart graag aan jullie zien.


6 opmerkingen:

Annette zei

Hij is echt wee super mooi.. wat heb je weer prachtig werk geleverd!!
knap hoor..
Succes met je andere creaties

Anoniem zei

Schitterend !
Groetjes, Karina

Heidi zei

Oh...wat een prachtig hert! Ik heb niet zoveel met de herfst, betekent meestal veel narigheid voor mij, maar van zo'n plaatje geniet ik wel heel erg.

Marie-Jeanne zei

Oh, Wat is dit mooi! Prachtig.
Gr, M-j.

Carmen zei

Linda inspiração!!

Anoniem zei

The Help Centre at this on-line casino is solid, and should you ever want extra help, the live chat is open 24/7, and you may access it straight from the decrease right nook. This website is packed with industry-leading software program suppliers and presents a finely curated jackpot catalogue. Pari Match accepts a spread of payment methods, together with wire transfers, credit 카지노사이트 cards, and e-wallets.

Een reactie posten