vrijdag 23 augustus 2013

Samenwerking Huisvolkleur en atelier Niels Holgersson

Huisvolkleur bestaat nu ruim twee jaar en zijn in die tijd onverwachts flink gegroeid als vilt atelier. Huisvolkleur heeft nagenoeg zelf altijd de producten geproduceerd en aangeboden via de Huisvolkleur webwinkel.  Dat leverde een enorme werkdruk op waardoor er is besloten samen te gaan werken met een partner.

De Huisvolkleur producten en de verkoop ervan zijn uniek en origineel binnen het viltwereldje. In de zoektocht naar een partner is er niet over één nacht ijs gegaan. Er is gezocht naar een partner die zijn sporen heeft verdiend in het viltwereldje en een betrouwbare en vriendelijke uitstraling heeft. In atelier Niels Holgersson is die partner gevonden. Door deze samenwerking zal de werkdruk worden verdeeld en het al ruime assortiment van Niels Holgersson worden uitgebreid met de vrolijke Huisvolkleur producten.


De afgelopen periode is er hard gewerkt aan het opzetten van een prettige en effectieve  samenwerking. Niels Holgersson zal de Huisvolkleur materiaalpakketten gaan produceren  en  verkopen. Deze materiaalpakketten zijn dan alleen bij Niels Holgersson te koop, als materiaalpakket of in een compleet pakket. Een compleet pakket bestaat dan uit een materiaal pakket en een patroonpakket. Huisvolkleur zal de patroonpakketten blijven produceren en verkopen. Een patroonpakket op zich, is alleen te koop bij Huisvolkleur.

In de komende periode zullen verschillende bestaande en nieuwe Huisvolkleur producten één voor één beschikbaar komen bij Niels Holgersson. De eerste bestaande Huisvolkleur producten zullen "Kijkkast Roodkapje" en "De Kerststal" zijn.

 

Tevens zullen de nieuwe hartjes ontwerpen "Rondom de appelboom -  Zomer" en "Rondom de appelboom - Herfst" uit het Huisvolkleur hartjesproject 2013 beschikbaar zijn. Het winter ontwerp is in de maak...Ook zal het pakket Texel beschikbaar zijn.


Huisvolkleur hoopt met deze samenwerking meer tijd te hebben voor datgene waar ze het meeste plezier van heeft en het liefst doet, namelijk het ontwerpen van vrolijke en kleurrijke producten. 

Najaars Open Dagen 2013 

Van woensdag 4 september t/m zondag 8 september organiseert Niels Holgersson de Najaars Open Dagen. Het thema is dit keer "Landleven....leven van het land...." Het is natuurlijk altijd leuk en gezellig om daar eens rond te kijken naar al die prachtige viltprojecten onder het genot van een kop koffie of thee. De Huisvolkleur producten zullen op een apart plekje ook te bezichtigen zijn. Niet alleen de aangekondigde producten maar de meeste Huisvolkleur producten zullen te bezichtigen zijn. Dit is een ideale mogelijkheid om de Huisvolkleur producten te zien, te voelen, te ruiken en te horen.

Openingstijden 
woensdagmiddag 4 september van 13.00 - 21.00 uur
donderdag 5 september van 9.30-17.00 uur

vrijdag 6 september van 9.30 - 17.00 uur

zaterdag 7 september van 9.30 - 17.00 uur

zondagmiddag 8 september van 12.00 - 17.00 uur
 

Win een Huisvolkleur "Herfstslinger" pakket 

Bezoek je de Najaars Open Dagen van Niels Holgersson, dan maak je kans op één gratis Huisvolkleur "Herfstslinger" pakket. Wat moet je daar voor doen? Natuurlijk de open dagen bezoeken, zodat je daar je naam en email adres kunt noteren. En schrijf je in voor de nieuwsbrief van Huisvolkleur op de website. Vlak na de open dagen maken we de gelukkige bekend.

info@nielsholgersson.nl

info@huisvolkleur.nl
2 opmerkingen:

Anoniem zei

Ben voor het eerst op je site (via Niels Holgersson). Enig!!!
Met name muis in bed muziekdoosje vind ik prachtig. Ik hoop naar de open dagen van Niels te gaan en denk dat ik weet waar ik dan mee thuis kom....

Anoniem zei

Wat maken jullie een leuke dingen zeg. Ik had nog niet eerder van jullie gehoord, maar wat een verrijking zeg. Ik dacht alles al wel gezien te hebben. Veel succes met de samenwerking met Niels. Ik weet zeker dat het met jullie beiden helemaal goed gaat komen. Nogmaals, toppie!!

Monique

Een reactie posten