vrijdag 17 mei 2013

Nieuwe lijn "Er was eens..."


Dit kaboutertje van vilt kan niet wachten en geef hem eens ongelijk. Hij wil namelijk graag vertellen dat binnen atelier huisvolkleur een sprookjesbos bestaat waarin niet alleen hij maar ook andere sprookjes figuren komen te wonen.


Hij en al zijn vriendjes krijgen een speciaal plekje binnen ons atelier. Zijn eerste vriendinnetje Roodkapje is al onderweg naar het sprookjesbos.


Echter moet ze wel opletten want de boze wolf ligt op de loer.


Kortom, huisvolkleur kondigt bij deze een nieuwe lijn aan. Het eerste thema wordt Roodkapje en zal in de maand mei nog gepresenteerd worden. Bij de presentatie zal bekend gemaakt worden hoe deze nieuwe lijn "Er was een..." uitgebracht zal worden en hoe het totaal eruit zal komen te zien.Vanaf dat moment zal het thema Roodkapje ook in de webwinkel beschikbaar zijn.

8 opmerkingen:

Anoniem zei

Kristel wat enorm leuk heb je dit weer gebracht zeg !
Ik heb er zin !
Groetjes, Karina

rianne atelier Koekendiefie zei

Er was eens.... een leuk lief kaboutertje dat het Koekendiefie heeeel erg leuk vind. Leuk Christel ben benieuwd naar de rest. Succes!
Groetjes Rianne

angelina zei

O, dat ziet er weer veelbelovend uit!! Ik ben benieuwd!

Liefs Angelina

Anoniem zei

Het kaboutertje ziet er al heel prachtig uit en ook de stukjes die je ons van Roodkapje en de wolf laat zien. Ben heel benieuwd naar de rest.
Groetjes, Evelien

Ravelien zei

Oh, dat ziet er al heel leuk uit,..ben benieuwd!
Groetjes

De Wilde Aardbei zei

wanneer in mei? Ik kan niet wachten!

Heidi zei

Spannend hoor! Ik vind het kaboutertje erg lief, leuk voor bij een paddestoel. En Roodkapje...één van de leukste sprookjes die ik ken.

Annette zei

OMG......
Ik vind hem geweldig.. wat een prachtig begon van zo'n leuk onderwerp!!
Echt super mooi..
Hij is zo grappig....

Een reactie posten