dinsdag 5 maart 2013

Nieuwe Giveaway

Zo af en toe iets kleins maken is zo heerlijk ontspannend!

Onze nieuwste giveaway is een simpel en makkelijk ontwerpje geworden. Een leuke broche met daarop een lief konijntje. Helemaal passend in de sfeer van Pasen en het voorjaar.

 
De broche is al ingepikt door Sophie. Die mag namelijk met Pasen haar mooie kleertjes aan en ze vindt deze broche helemaal 'gaaf'! Hihi, kleine meisjes worden groot!


Daarnaast heb ik nog een ander ideetje voor dit lieve konijntje. Ik heb haar op een vrolijk papiertje geplakt en dat wordt aankomend Pasen mijn paaskaartje (samen met een zakje chocolade-eitjes).
Het is alleen jammer dat dit soort cadeautjes nooit als een verassing komt. Mijn trouwe bloglezers bestaat onder andere uit mijn eigen familie, dus.....

Deze exclusieve giveaway komt bij iedere bestelling met een bestelbedrag van 15 euro of meer. Het konijntje zal tot en met Pasen te verkrijgen zijn. Mocht je toch liever een paperclippakketje ontvangen, dan kun je dit tijdens het bestelproces aangeven bij 'opmerkingen'.
Het pakketje bestaat uit een handleiding, een patroon, wolvilt, lintjes, speld en een 'geschulpt ovaal'.

2 opmerkingen:

jose zei

Wat lief weer, Kristel. Toch verleidelijk om alsnog iets te bestellen nu ;-)

Heidi zei

Wat een schatje....het haasje lijkt precies op mijn twee dwergkonijntjes, die zijn ook allebei wit! En inderdaad....de verleiding wordt wel weer groot nu....hahahaha!

Een reactie posten