donderdag 14 maart 2013

Heerlijke kleurtjes

De workshop komt in zicht. Ik kijk er echt naar uit, we hebben al heel wat op papier staan en de grote lijnen zijn uitgezet. Het is nu nog een kwestie van het geheel verfijnen. Toch vind ik het ook super spannend! Het is tenslotte mijn eerste workshop.... Maar ik heb er alle vertrouwen in dat het een hele geslaagde dag gaat worden!

En nu, op moment van schrijven gaat het zonnetje schijnen, heerlijk! Ik ben toe aan de lente, de warmte en weer wat vrolijke kleurtjes. Ik heb 2 ontwerpen gemaakt waar je volgens Thijs en Sophie helemaal vrolijk van wordt. En dan was nu net mijn bedoeling!


Als eerste het vrolijke gekleurde uiltje. Ik vond het zo leuk om deze te maken. Juist dat leuke verenpak! Een week geleden waren de kinderen en ik eens heerlijk aan het rommelen op zolder, tussen allerlei oude boekjes vond ik ineens het boekje van de Fabeltjeskrant. Echte jeugdsentiment! En het verenpak van Meneer de Uil is mijn inspiratie geweest voor dit lieve uiltje, die ik Mevrouw de Uil heb genoemd, haha!
En driemaal raden welk liedje ik afgelopen week in mijn hoofd had, het begint met; 'Hallo Meneer de Uil....'


Bloglezers die me al wat langer kennen weten dat ik een echte paddestoel fan ben. En nu is het toch alweer even geleden dat ik een paddestoel heb gemaakt. Het is dus weer tijd voor zo'n heerlijk rood met witte stippen ontwerp! Ditmaal met een kaboutertje die helemaal zin heeft in de lente!


Beide ontwerpjes hebben we genoemd als tassenhangers/sleutelhangers. Maar ze kunnen natuurlijk overal hangen.... ;-)

5 opmerkingen:

Annette zei

Wat zijn ze gaaf Kristel..
Echt mooi gemaakt, zo perfect afgewerkt!!
je bent echt een super en moderne designer!!
ik kan echt niet wachten tot de workshop, en ook om dingen van je in het echt te zien

Anoniem zei

Wat is de paddestoel leuk geworden! Tot ziens op 30 maart!
Groetjes, Evelien

Heidi zei

Ohw....wat leuk! Ik ben ook al heel lang paddenstoelfan! En sinds heel kort vind ik uiltjes ook helemaal leuk.....dus deze twee ontwerpjes zijn helemaal geweldig.
Ik kijk uit naar de workshop, heb er heel veel zin in!

Anoniem zei

Ze zijn weer erg leuk beide !
Ook ik heb erg veel zin in de workshop ... tot snel !
Groetjes, Karina

huisvolkleur zei

Bedankt voor jullie leuke reacties! En tot gauw bij de workshop, ik heb er zin in!

Een reactie posten