maandag 18 februari 2013

Paashart HaasTot haar vijfde heeft Sophie heilig geloofd dat de paaseieren werden beschildert en verstopt door de Paashaas, want dat stond in haar boekje over Pasen! Dus tijdens het zoeken naar de eieren werd door haar wel eens rond gekeken of ze meneer Paashaas misschien nog zag... Grote broer Thijs heeft daar nooit in gelooft, zegt hij. Wel in de 'grote eierzoekwedstrijd'. Helemaal zenuwachtig is Thijs ieder jaar weer. Want.... hij wil winnen! En dan vooral van zijn papa! De kinderen kijken hier echt naar uit (en papa stiekem ook), ze vinden het geweldig! En Thijs helpt Sophie altijd nog wel een klein  beetje... Zo lief!Het thema voor ons nieuwste vilt hartje uit het "Hartjes project 2013" is dan ook Pasen en alweer het derde ontwerp uit deze hartjes collectie. Dit Paashart volgt dan ook ons Winterhart met het schattige vosje en het superleuke Valentijnshart met het lieve vogeltje op. Tevens is dit het tweede ontwerp in februari en hebben jullie er voor deze maand nog één tegoed.


In Paashart Haas komen de vrolijke kleurtjes goed naar voren. Meneer Haas heeft zijn buikje volgegeten met chocolade paaseieren en rust nu lekker uit tegen een boom. De kuikentjes houden hem gezelschap en houden de boel goed in de gaten terwijl de vlinder vrolijk rond fladdert.


Om de collectie hartjes een meer speelse uitstraling te geven is het Paashart Haas een slag groter dan zijn voorgangers. In de collectie tot nu toe is dat goed te zien.


4 opmerkingen:

Ingrid zei

Hij pat er weer geweldig tussen!!Super gemaakt,die mag ook weer bij mijn thuis hangen :-)
Lieve groet Ingrid

Anoniem zei

Wat een leukerd is dit weer Kristel !
Groetjes, Karina

Annette zei

Wat een leukerd super, met die paashaas en kijken, en dat schattige vlinders.
Hier is het elk jaar ook weer zo'n plezier met Pasen, zelf eieren schilderen, en de volgende dag liggen ze dan ineens verstopt in de tuin.....

Knutselpret zei

Ja erg mooi gemaakt zeg !!!

Een reactie posten