vrijdag 11 januari 2013

Valentijn Hartjes


Toch wel weer spannend, het presenteren van een nieuw ontwerp.... Op het eerste hartje is zo positief gereageerd! Dan moet het tweede hartje natuurlijk ook weer leuk worden...

Ik heb behoorlijk wat schetsen gemaakt... Eigenlijk waren ze allemaal wel leuk, maar toch waren we nog niet helemaal overtuigd. Maar opeens had ik de goede schets te pakken. Een schets die weer terug gaat naar de basis van ons thema Valentijn. Want waar denk ik als eerste aan bij Valentijn? Natuurlijk....de kaartjes zonder afzender, maar met hartjes! Ik kan me de tijd nog heel goed herinneren dat ik met spanning op de postbode wachtte; zou de beste man een kaartje voor mij hebben? Misschien heeft hij er wel twee? (dat laatste is trouwens nog nooit gebeurd, hihi).
  

Ik heb voor Thijs en Sophie een piepklein kaartje gemaakt. En dit kaartje zit weer in een klein envelopje en dat envelopje wordt gebracht door een heel schattig vogeltje (voor Thijs heb ik het vogeltje toch maar wat stoerdere kleurtjes gegeven)! 

Ik kon niet wachten tot 14 februari en ik heb de hartjes nu al laten zien aan de kids. Ze vonden het helemaal geweldig, want er zit een echt kaartje in het envelopje. Ik heb hen verteld dat het 'Ik hou van jou Hartjes' zijn. Dat vonden ze wel heel leuk! Later vertel ik ze wel over Valentijn, nu zijn mama en papa nog hun grootste aanbidders, haha!


De hartjes zijn het tweede ontwerp in de serie 'Hartjes 2013'. Op het wolkje is de tekst 'Love is in the Air' geborduurd. De letters zitten als voorbeeld in het pakket, tevens als een stukje soluvlies. Dit soluvlies zorgt ervoor dat je de tekst mooi en netjes kunt borduren, gebruiksaanwijzing van dit soluvlies zit ook in het pakketje. 


Beide vogeltjes op het hartje hebben een envelopje in hun snavel waarin een klein kaartje kan worden gestopt. Bij ieder pakketje zit een velletje met daarop 3 kaartjes afgedrukt (afgedrukt op 230 gram dik papier).


Kortom, het is weer een mooi pakketje geworden!4 opmerkingen:

Anoniem zei

Helemaal geweldig ...

blauwruitje zei

Ik vind hem heel goed gelukt.

Esther zei

Super lief...
Bij Valentijn denk ik aan mijn (nouja, onze eigenlijk) dochter... Die is namelijk geboren op 14 februari (1997)

Jolandaas blog zei

Ze zijn heel erg leuk geworden.
Het vorige hart heb ik ook gemaakt en leuke reactie's gekregen. Dus ga zo door.

Groetjes Jolanda

Een reactie posten