zaterdag 15 december 2012

Project vilten hartjes - Winter

Het zal de tijd van het jaar wel zijn, maar hier (in huize huisvolkleur) worden we sentimenteel. Bijna is het jaar 2012 om. Wat is er veel gebeurd.... Wel kan ik met een fijn gevoel terug kijken op het afgelopen jaar. Het was een jaar waarin we als atelier heel hard hebben gewerkt. Ik heb het niet alleen gedaan, ook mijn man, mijn familie en mijn vriendinnen hebben me heel fijn en goed geholpen. Maar ook jullie! Ik heb afgelopen jaar zoveel leuke en lieve berichtjes ontvangen, dat deed me heel goed!

Nu zijn we in december en traditiegetrouw blikken we met ons gezin weer terug op 2012. Gezellig met een warme kop chocolademelk. Deze momenten zijn voor ons heel waardevol, weer stilstaan bij wat er allemaal is gebeurd...

We hebben besloten om aankomend jaar bij ieder seizoen en iedere viering (bijv Pasen, Sinterklaas, enz) een ontwerp te maken en deze uit te werken in een vilten hart. En dan, in december 2013, een hele verzameling hartjes te hebben met alle mooie dagen en seizoenen van het jaar. Misschien wel hangend aan een tak of slinger dan wel ingelijst. Het lijkt ons een super project!

huisvolkeur winter hartje vos

Hebben jullie verzoekjes voor de verschillende thema's, laat het ons dan weten. Misschien werken we dat dan wel uit tot een pakketje.

Ons hartjes project willen we laten ingaan op 1 januari 2013. En het allereerste hartje van 2013 heeft natuurlijk het thema Winter. Dit winter hartje zal dan in onze webwinkel te koop zijn.

Gratis Patroon

Graag wil ik jullie allemaal bedanken voor alle fijne mailtjes en de bestellingen die jullie hebben geplaatst. Als waardering wil ik jullie het patroon voor dit winter hartje gratis aanbieden. Heb je afgelopen jaar een bestelling geplaatst of ontvang je onze nieuwsbrief, dan krijg je automatisch op 1 januari 2013 het patroon in je mailbox.

Het begin van ons project... Doen jullie mee?

huisvolkleur winter hartje vos

Ook al lijkt de schets definitief, vaak verandert er toch nog iets bij de uitvoering, zoek de verschillen ;-)

huisvolkleur winter hartje vos
Afmeting winter hart 13cm x 13,5cm

9 opmerkingen:

Reimeltje zei

wow, wat een geweldig idee! Ik kan niet wachten tot 1 januari!

Unknown zei

Gelukkig heb ik iets bij je besteld!! :-)
De verschillen: het vogeltje en de paddenstoelen zijn weggelaten.
Ik kijk uit naar het patroon!! Zo leuk....

angelina zei

Ik vind hem prachtig.. Ik ben benieuwd 1 januari!!!

Liefs Angelina

huisvolkleur zei

Wat een leuke reacties, dank jullie wel! En Valentijn staat genoteerd...

Mireille zei

Gelukkig heb ik dit jaar wat bij je besteld!! En ontvang ik ook de nieuwsbrief. Het hart is werkelijk schitterend!!! Blijf alsjeblieft ontwerpen.. Ik vind alles zo leuk... en wil het liefst alles maken... helaas gaat dat niet, maar af en toe een pakketje....

doos van pandora zei

Wat leuk, nou ik hou mijn emailbox goed in de gaten hoor. EN het idee is ontzettend leuk.
Ben benieuwd hoeveel harten het worden komend jaar

groetjes
Ellen

Anoniem zei

Kan niet wachten !
( moederdag hartje ? )
Groetjes, Karina

Saskia zei

Net gevonden in mijn mailbox, dank je wel!

Marja Feijen zei

Geweldig patroontje, dank je wel. Je vroeg om ideen, ik heb er 2, mijn man is afgelopen jaar 50 jaar geworden en ik ben volgende maand aan de beurt, dus een Abraham en Sarah hartje lijkt me geweldig omdat in onze vriendenkring die leeftijd eraan komt, dus erg leuk als kadootje. En de feestdagen is natuurlijk ook altijd leuk of sweet 16. Ik stop voor ik maar door blijf gaan haha.

liefs Marja Feijen

Een reactie posten