zondag 9 december 2012

Houten Kerstboom

Op dit moment ben ik druk, heel druk. De kerstboom moet namelijk voorzien worden van lichtjes en kerstballen. En ik vind Kerst zo gezellig, maar de lichtjes erin hangen is absoluut niet mijn favoriete bezigheid. En we hebben een boom tot aan het plafond, en daar gaan dus 400 lichtjes in!

Ik dacht er dit jaar nog goed onderuit te komen... Ik beb namelijk een houten boompje gekocht. Heel leuk met een paar waxine-lichtjes en een houten kralenketting. Nog wat boompjes van vilt ontworpen (ook in onze webwinkel te bestellen) en mijn boom is af. Simpel, maar heel sfeervol. En genoeg qua boom. Maar dat is niet de mening van Thijs en Sophie. Om hun reactie even kort te herhalen 'Heel leuk mam, maar wanneer komt de ├ęchte boom?'

Tja, dus ik neem nog een kop koffie en ga dan beginnen... met de 200 lichtjes, zucht....Wel hebben de kids het houten boompje nog naar eigen smaak ingericht....


Ook leuk, maar deze variant gaat niet door, de uiltjes en de engeltjes komen in de echte boom te hangen. 

7 opmerkingen:

Anoniem zei

Erg leuk weer Kristel ... om dolletjes van te worden !!!
Groetjes, Karina

Kleinigheidje zei

Ik blij dat ik een mini kerstboompje heb. Suc6 met al die lichtjes plaatsen! Het houten boompje en de aankleding daarvan vind ik echt helemaal super! Mag ik misshien ook vragen bij welke winkel dat houten boompje wegkomt?

huisvolkleur zei

Alletwee bedankt voor jullie leuke reactie! En heerlijk, de kerstboom staat er weer, met lichtjes en al ;-)

Ik kan je de link voor de boompjes wel even mailen...

heleen zei

Ik ben ook wel benieuwd naar het verkoopadres van het houten boompje, vind hem erg leuk!

huisvolkleur zei

Heleen, dit is de link;
http://www.marktplaats.nl/a/diversen/kerst/m619490380-kerstboom-van-steigerhout-gebruikt-steigerhouten.html?c=9b26ed2a557deff636f4f8b9c5b7a618

Anoniem zei

Superleuke boom! Kun je mij vertellen waar je de leuke kerstketting vandaan hebt?

Unknown zei

Ik vond je linkje op Pinterest; superleuk!!! Ben naar de link geweest, die was van twee jaar geleden en dus daar zijn de boompjes niet te vinden :)
Nu dacht ik mss zelf proberen te maken. Was dit een groot boompje?
Groetjes

Een reactie posten