woensdag 13 juni 2012

Afgelopen zondag was het dan zover, de Hip en Handgemaakt markt in Deventer. Het was zooo leuk! Veel leuke mensen ontmoet en veel mooie dingen gezien. Daarnaast had ik een hele fijne buurvrouw met erg leuke spulletjes (www.effiemaakt.blogspot.com).

Ik had heel graag wat sfeerfoto's van de markt willen laten zien, ware het niet dat mijn man niet helemaal de boodschap begreep van "maak maar wat leuke foto's van de kraam". Thuis gekomen bleek namelijk dat er heel veel foto's van de kids zijn genomen maar niet eentje van de kraam. Nu vind ik foto's van de kids best leuk, maar deze keer had ik graag wat anders gezien ;-)
Maar goed, wijze les; laat nooit iets over aan een man, haha!

Om toch iets te laten zien, ik heb enkele detailfoto's... en daar zullen we het deze keer mee moeten doen.

 


En tja, zo jammer dat Nederland afgelopen zaterdag heeft verloren! Ik had zo'n leuke broche.....


Als laatste wil ik vragen of de aardige mevrouw die op de markt het pakket van Roodkapje heeft gekocht, nog even contact met me wil opnemen....(info@huisvolkleur.nl).1 opmerking:

Ingrid zei

Wat ziet het er allemaal fleurig uit zeg al die kleuren erg gezellig!! Enne de broche nog niet in de reclame gooien he je weet maar nooit het kan nog :-)
Lieve groet Ingrid

Een reactie posten