zaterdag 12 mei 2012

Tijd voor een kijkje achter de schermen! Namelijk mijn werkkamer.
Mijn werkkamer is klein maar fijn ;-) Alles wat ik nodig heb, staat erin. Een geïmproviseerde snijtafel (een tafel met onder de poten omgekeerde bloempotten, voor de ideale werkhoogte), een naaitafel (een oud 'juffentafeltje') en mijn werktafel (de afgedankte keukentafel).


Mijn werktafel is nooit helemaal vrij, ik kan niet werken als ik steeds laatjes moet opentrekken om iets te pakken, vandaar dat alles open en bloot op tafel staat, werkt voor mij prima!


Achter mij hangen de voorbeeldmodellen. Heel handig, wat als ik ergens mee bezig ben, en ik weet niet meer precies hoe iets in elkaar zit, hoef ik me aleen maar om te draaien (mmmmm, klinkt wel lui, haha!)


Helaas lukt het me niet meer om alle voorraad in mijn werkkamer te bergen. Maar wat ik met grote regelmaat nodig heb, staat binnen handbereik.


In mijn kamer zijn er heel veel planken, deze zijn zoooo handig! Ze staan dan ook helemaal vol, doos op doos op doos....Graag laat ik ook eens mijn werkwijze zien met het ontwerpen van een nieuw patroon, dus, blijf dit blog volgen.....

3 opmerkingen:

Atelier het Uilenhuis zei

Super om te zien hoe je werkkamer eruit ziet. Bij mij ligt het ook altijd overvol met allerlei spulletjes. Een tegeltje met deze spreuk vind ik daarom erg grappig:
Creatieve mensen hebben geen rommel.
Creatieve mensen hebben overal idee├źn liggen. Ik denk dat die bij jou ook wel zou passen ;)

Groetjes,
Nanaya

huisvolkleur zei

Nanaya, ik ben het helemaal eens met deze spreuk!

Ingrid zei

Het ziet er gezellig uit hoor jou werkplaats :-)
groetjes ingrid

Een reactie posten