maandag 7 december 2015

Kersthangers

Sinterklaas eruit en Kerst erin.... Als ik het had mogen plannen qua datum zou ik er toch minimaal twee maanden tussen laten zitten, pfffffff ;-)

Zo af en toe sta ik eens stil bij wat we eerder hebben uitgebracht. En dat is onderhand een heleboel.... Hieronder een greep uit de eerder uitgebrachte kerstontwerpen van Huisvolkleur.


Dit jaar hebben we een leuke verassing voor onze nieuwslezers. Bij de nieuwsbrief zit een leuk en gratis patroontje voor het maken van echte retro kersthangers! 

Omdat het een kerstontwerp is, is het een tikje kitsch....Vandaar de gouden en zilveren staafjes ;-)

Tijdens de open dagen van Niels Holgersson (11, 12 en 13 december) krijg je bij je aankopen ook dit gratis patroonblad. Daarnaast krijg je ook de staafjes en de zilverkleurige stof die in dit ontwerp zijn gebruikt.


Naast de kersthangers heb ik een slinger gemaakt van allemaal kleine sterretjes. Uit verschillende lapjes sprookjesvilt heb ik de sterretjes geknipt en geknoopt aan jutetouw. Ons houten boompje is weer mooi versierd.1 opmerking:

Annette zei

Prachtige ontwerpen allemaal, stuk voor stuk!!!
Je engeltjes liggen hier nog steeds te wachten om gemaakt te worden :O, had gedacht meer tijd te hebben.. maar helaas!!
Wat een prachtige kerstballen, heb je weer ontworpen, erg leuk met de kerststerren slinger, vond je boom vorig jaar ook al zo leuk!!
In 2016 wil ik weer meer gaan doen met vilt.. heb nog heel wat pakketten liggen van je!!
Succes met al je ontwerpen

Een reactie posten